,,Немачки није баук“

            Од школске 2016/2017 године у нашој школи је, по први пут, као обавезни изборни страни језик, а на иницијативу родитеља, уведен немачки језик. Да немачки језик није ,,баук", како истоимена изрека тврди, показује марљивост и креативност у раду, коју ученици свакодневно показују, а своје знање немачког језика исказују на један креативан и забаван начин.
          Учење кроз игру и уз употребу савремених наставних материјала се показало као одличан метод, што потвђују бројне добре оцене. Наставник немачког језика, Александар Томић, а због више него очекиваног доброг усвајања наставних јединица, ће се трудити да уз помоћ страних организација, а понајвише уз помоћ ученика, подигне квалитет наставе на највишем нивоу.
               У одељку галерија можете видети неке од фотографија са креативних радионица на немачком језику, где смо до сада орађивале најразличитије теме попут Божића, Нове године, 8. марта, светског дана језика итд. Ускоро је у плану отварање немачког кутка у саставу библиотеке у матичкој школи у Медошевцу, а такође и у истуреном одељењу у Поповцу, што ће према надању наставника, додатно подићи интересовање за овај језик. 
                                                                                                                                                           Александар Томић
                                                                                                                                                  наставник немачког језика

Објављено у Страни језици