Сусрет генерације ’67.

        Са великим задовољством, обавештавамо све пратиоце нашег сајта, да je у среду, 5. јула 2017. биo организован „Сусрет генерације '67.“- ученика који су своју малу матуру прославили пре 50 година! Прослава "Златној јубилеја"  имала је за циљ да окупи бивше ученике и наставнике, све оне који су оставили неизбрисив траг у постојању наше школе.
           Организатор сусрета био је господин Зоран Цветковић, један од ученика који су пре пола века завршили своје основно школовање. Сусрет бивших ученика био је дирљив, многи од њих нису се ни једном срели у претходних педесет година... Сусрет њих и наставника, био је још дирљивији... Све присутне, поздравио је садашњи директор школе, Јелен Никлић. Одржали су час у новој школи, њихов стари одељењски старешина, господин Крстић, обавио је прозивку, а затим се упутили до оближњег ресторана где су наставили са дружењем.

         У време њихове матуре, школа се звала "Богдан Благојевић", и ово је била дивна прилика да се уз дружење, присете свих лепих момената који их везују за детињство и најраније школовање.

Планира се да овакви сусрети у будуће постану традиционални.

Објављено у Остало