Нађа и Николина Митровић у новој представи

У октобру су наше младе глумице Нађа и Николина Митровић, гостовале у Нишким Вестима и на Belle Ami – у, поводом новог пројекта Дечје школе глуме ,,Glumbal”.

Назив њихове нове представе, коју су најавили, је ,,Храброст је лет – жеља и игра мењају свет“, а њена премијера одржана је 4. децембра 2022. године у сали Народног позоришта. Представу је режирала и драматизовала Биљана Вујовић Бајка, а пројекат је подржало Министарство културе Републике Србије.

Представа је била плесна, образовног и едукативног карактера, а њоме се желело приказати 7 девојчица које су имале тежак живот, бориле се са разним тешкоћама и проблемима, али захваљујући упорности, таленту и имајући пред собом циљ, постале жене које су оставиле свој печат и унапредиле свет.  Међу онима које су представљене су: Едит Пјаф, Коко Шанел, Одри Хепберн, Ана Павлова, Амелија Ерхард, Хеди Ламар и Валентина Терјешкова.

Наше талентоване ученице заблистале су у пуном сјају, Нађа у улози Амелије Ерхард, а Николина у улози Хеди Ламар. Са осталим младим глумицама на сцени, уживајући у својим улогама, са сигурношћу су изговарале свој текст, кретале се и плесале са девојчицама из Contra Dens Studia у  различитим кореографијама везаним за сваку улогу појединачно, а које се због креативних идеја не заборављају.

По завршетку представе, младе глумице подржала је и наградила одушевљена публика састављена од родитеља, другова, учитеља, наставника и свих осталих који су желели да је виде,   великим и дуготрајним аплаузом, цвећем и чоколадама.

учитељица
Слађана Стевановић

Објављено у Остало