Коначно вртић у Медошевцу!

Захваљујући Фондацији нашег прослављеног тенисера Новака Ђоковића, малишани из Медошевца и околних места коначно ће добити свој вртић. У ту сврху, биће реконструисано десно крило наше Школе.

Удружење "Прави корак" из Медошевца конкурисало је код Ђоковић Фондације са идејом о реконструкцији старог дела школе и адаптацији истог за потребе обданишта. На задовољство мештана и нарочито  родитеља деце, предлог је прихваћен. Представници Фондације посетили су школу "Милан Ракић" и оценили да њен напуштени део може бити адаптиран у ове сврхе. 

Директор  школе, Јелен Николић истиче да је ово велика ствар за Медошевац али и за нашу школу. "Захвални смо Фондацији Новак Ђоковић и нашим пријатељима из удружења "Први корак". Медошевац ово заслужује одавно. Малишани сада имају прилику да се од првих корака навикавају на школско двориште, зграду, осталу децу..."

Након потписивања уговора између Фондације и локалне самоуправе, биће познат и тачан датум почетка реконструкције старог дела школске зграде у Медошевцу.

У наставку погледајте екстеријер и ентеријер будућег вртића

Објављено у Остало